Referenser

Gina Bält Antman
Tränings/Dans/Friskvårdsanläggningar:
Dansstudion i Älvängen
Osiris Kroppsverkstad i Älvängen
BAS center i Älvängen
Nordic Wellness, Göteborg
Stc Training Center, Kungälv och Älvängen
World Class i Stockholm
SATS i Stockholm

Har arbetat som träningskonsult åt Twitch i Stockholm:
Länsförsäkringar AB
IF Skadeförsäkringar
OMX/Nasdaq
Rikspolisstyrelsen
Länskommunikationscentralen

Cecilia Östman
”Efter att ha jobbat med Gina i flera år på World Class var det en självklarhet för mig att försöka rekrytera henne till vårt
instruktörsteam på Shapy.se. Hon är engagerad, lojal och energisk. Kunderna uppskattar hennes klasser och hon är seriös med sitt arbete som instruktör. Vi är stolta över att ha henne med i vårat team!”

Cecilia Östman
Fd internationell produktchef WorldClass Seagull AB
Grundare och delägare Shapy.se

Ullis
”Gina har varit min instruktör under några år, jag älskade att gå på hennes klasser eftersom hon inte bara har en enorm kunskap utan även sprider väldigt mycket glädje och energi!

Hon bjuder på tuffa klasser och är kaloriernas värsta mardröm! Man går från hennes klasser svettig och väldigt lycklig!

Jag skulle rekommendera alla att gå på hennes klasser en oförglömlig upplevelse!”

Cora Watson
”När jag hade Gina som instruktör på World Class kom jag ofta direkt från en redan fysisk dag. Gina hade/har det där lilla extra som gav mig en nytändning och pushade mig att ge mer än jag själv trodde jag hade. Hon har en naturligt hög energi och fantastiskt inspirerande attityd som kan locka fram en kämparglöd utan dess like. Det är en alldeles speciellt tillfredställande känsla att ha gett allt man har och den infann sig pass efter pass på World Class.

Jag älskar resultat och med Gina som instruktör var de garanterade. (Likaså träningsvärk;)) Tack!”

Cora Watson- Fysisk Skådespelare

Twitch Health Capital AB
”Twitch grundades år 2000, är idag 100 medarbetare och har utsetts till Gasellföretag i Dagens Industri och Superföretag i Veckans Affären. Bland våra kunder märks Länsförsäkringar, Proffice och If Skadeförsäkringar.

Ginas arbete innefattar undervisning av gruppträningsklasser med olika inriktningar som box, core, olika styrkeklasser och marknadsförekommande utbud.

Som anställd på Twitch Health Capital AB har Gina genomfört sitt arbete på statliga myndigheter och i den privata sektorn, där säkerhetskontroll och övriga register, kontroller avgör om den anställde kan tillämpas anställning samt innefattar rätt personliga egenskaper och adekvat utbildning för, och erfarenhet av samt intyg/licens för respektive typ av motionspass. Twitch ställer mycket höga krav på sina instruktörer både vad gäller kompetens inom träningsområdet samt förmåga att leda, inspirera, motivera och skapa en bra gruppkänsla bland deltagarna i gruppträningen.

Inom ramen för passens förutbestämda intensitet är Twitchinstruktörer lyhörda för gruppens samt individers önskemål, behov och kapacitet. Sammanfattningsvis i gruppträningsinstruktörsrollen är Gina energisk, engagerad, lyhörd och pedagogisk. Med en träningsglädje som smittar av sig till kunder, medlemmar och personal. Gina har från dag ett tagit sin anställning på fullaste allvar och Gina anses som sakkunnig, seriös, ordningsam och mina starkaste rekommendationer till övriga åtaganden i sina yrkesval eller till övriga referensperspektiv.”

Daniel A Hugosson
Verksamhetschef Träning

Johan Stockholmspolisen
”Jag har deltagit i gruppträning under ledning av Gina i ungefär 1,5 år. Olika klasser men huvudsakligen Bodypump, Bodycombat och en skräddarsydd träning för min arbetsplats med fokus på core, rygg och axlar.

En av Ginas främsta styrkor, förutom den fysiska, är att hon har stenkoll på alla sina deltagare. Från att lära sig allas namn till att se alla under träningen. Med peppande ord och korrigerande uppmaningar får hon alla att bli lite bättre varje gång.

Gina är också väldigt bra på att föreslå alternativa övningar. I den skräddarsydda klassen varierade hon ofta övningarna vilket gör att jag som deltagare hela tiden utmanas och får tänka nytt. Ofta föreslår hon också olika övningar om någon t.ex. är gravid, skadad eller av annan anledning inte kan eller får utföra en viss övning.

Min uppfattning är att Gina har en gedigen bakgrund och erfarenhet inom fysisk träning, oavsett det är dans, kampsport eller tyngdlyftning och i kombination med en avslappnad person och bra pedagogik är Gina en väldigt duktig och inspirerande ledare.”

Johan Stockholmspolisen


Jimmie Antman

Alexander Wessman
”Det Jimmie Bält Antman inte kan om träning och om människokroppen är inte värt att veta! Jag heter Alexander och arbetar som polis i Stockholm. Jag fick diskbråk i nedre ländryggen 2011 med ischiassmärta i mitt höger ben som påföljd av detta. Jag var runt till en rad olika sjukgymnaster, läkare och experter på området utan att hitta rätt hjälp. Igen kunde förstå hur jag skulle kunna komma till rätta med problemet.

Så av en händelse fick jag höra att det fanns en kille som arbetade som Kiropraktor och Personlig Tränare i Stockholm och som enligt ryktet var mycket kunnig inom området. När jag träffade Jimmie första gången gjorde han en ordentlig bakgrundskoll och gjorde sedan en fullständig kroppsanalys av mig för att på så vis kunna ta fram ett bra träningsprogram. Jag kände direkt att jag kommit rätt. Jag fick snabbt resultat när jag började träna så som Jimmie föreslog och har därefter fortsatt min positiva utveckling.

Jimmie har inte bara hjälpt mig med träningen utan han har även masserat och knäckt loss diverse muskelknutor och spänningar så att jag kunnat att fortsätta min rehabilitering och utveckling. Jimmie är unik enligt mig i sin expertis, då han kombinerar kiropraktik med personlig träning för att få bästa resultat. Han lyssnar på dig som kund och vidtar därefter de åtgärder som är nödvändiga för att du som kund ska bli hel, frisk eller bättre tränad och på så vis må bättre.”

Undertecknad Alexander Wessman

Peter Jöback
”Jag har tränat med Jimmie i fem års tid nu. Aldrig känt mig så väl omhändertagen och väl guidad inom träning som när jag var med honom. Jag har alltid gjort grymma resultat under de perioder då vi tränat ihop. Jimmies kunskap inom personlig träning är enorma där hans expertis inom kost är ett fantastiskt komplement. Lägg därtill att hans skicklighet som kiropraktor och du har en av Sveriges mest kompletta PT´s. ”

Leif Johansson
”Jimmie har varit min Personliga Tränare sen åratal och sett till att motivera mig och hålla min kropp i trim. Med hjälp av kombination av hård personlig träning, kiropraktik och massage har stelhet i axlar /rygg och värkande knän/nacke med tiden upphört. Konditionspass med många repetitioner har drastiskt ökat muskeluthålligheten i ben/axlar/armar. Med positiv attityd och alltid vara väl förberedd motiverat mig att träna hårdare.

Att få träning kombinerat med kiropraktik och massage gör Jimmie unik som personlig tränare och för mig den bästa tränare man kan önska sig. Jag rekommenderar därför varmt Jimmie som Personlig Tränare/Kiropraktor/Massör.”

Med vänliga hälsningar Leif Johansson

Alvaro Aguilera, Dansgruppen Bounce
”Efter att ha varit yrkesverksam dansare samt koreograf i flera flera år är man långt ifrån skadefri…

Man behöver någon som förstår yrket, någon man kan lita på och man behöver framför allt någon som INTE ger symptombehandlingar…dvs någon som skriver ut Alvedon när man har nackspärr! Det är där Jimmie kommer in i bilden och gör underverk!

Både som PT och Kiropraktor lägger han upp träningen samt ställer diagnos utefter individen! Inte utefter någon bok….
Det är hjärta, själ, dedikation och respekt för både sitt yrke och kunden!

Jag har, gör och kommer rekommendera Jimmie Antman till vem som helst…när som helst!”

// Alvaro Aguilera-Bounce

Waxö Omsorgs AB
”Waxö Omsorgs AB har under flera års tid varje vecka anlitat Jimmie Bält Antman som en del i det pågående friskvårdsarbetet. Detta innebär att Jimmie både tränat och utbildat personal såväl enskilt som i grupp. Jimmie har också lett boxningsklasser för personer med  olika kognitiva funktionsnedsättningar. 

Under denna tid har Jimmie visat prov på mycket god komunikativ förmåga, kreativ talang och organistaionsförmåga. Han är skicklig på att entusiasmera och motivera personer utifrån deras egna förutsättningar samt att bemöta människor med stor ödmjukhet och respekt.

Jag ger mina allra bästa rekommendationer utan reservationer. Hans drivkraft och talang kommer att vara en fantastisk tillgång för dig eller ditt företag. Om du har några frågor kring rekommendationer är du välkommen att kontakta mig.”

Jannice Gancarz
Verksamhetschef
Waxö Omsorgs AB

Richard Thunér
”Undertecknad har sedan 2006 varit kund hos Kiroman som drivs av Jimmie Antman. Jag har varit kund inom personlig träning och även fått hjälp med min rygg som i mitt arbete ibland för en del stryk. Personliga träningen har varit en gång per vecka sen dess. Jag har haft flera olika personliga tränare innan Jimmie och detta är något annat. Genuint engagemang, stort intresse för både träning och sin kund som gör att man känner sig uppmuntrad och att Jimmie hela tiden är närvarande. När han nu tyvärr flyttar till Göteborg önskar jag honom lycka till men kommer sakna honom enormt mycket. Kan med mycket varm hand rekommendera nya kunder för hans verksamhet. ”

Richard Thunér